Despre Noi

Despre PCsecond.ro, Alba Iulia

SC INFO GRUP SRL si-a propus inca din 1996 de la infiintare sa raspunda nevoilor clientilor sai printr-o gama diversificata de produse si servicii IT de inalta calitate.Asfel, www.pcsecond.ro ca parte integranta a SC INFO GRUP SRL este un site dedicat tuturor clientilor sai ce pot achizitiona la cel mai avantajos pret in orice moment, in functie de buget calculatoare, laptopuri,  componente din categoria produselor second hand.

Compania Info Grup din Alba Iulia continuă să-și dezvolte operațiunile comerciale și vine în întâmpinarea clienților săi cu un nou concept. Este vorba despre PCsecond.ro, un magazin deschis, de curând, în municipiul Alba Iulia, unde puteți găsi, sub sloganul „Performanță maximă, la preț minim”, o gamă largă de produse second hand din gama IT.

Toate echipamentele comercializate de PCsecond.ro sunt TESTATE și VERIFICATE și benefiziacă de garanție de minim UN AN.

Magazinul PCsecond.ro este deschis în Alba Iulia, pe strada Moților, numărul 7, lângă InfoGrup, în imediata vecinătate a Primăriei și Banc Post.

PCsecond.ro este soluția completă pentru oricine.Nu este doar ieftin dar există și garanția de minim un an a performanței echipamentelor, care sunt testate și verificate. Prin achizitia unui produs, cumperi la procente între 30-80% din valoarea unuia nou.  De asemenea, o echipă experimentată de tehnicieni îți stă la dispoziție când ai nevoie de suport tehnic promt! PCsecond.ro comercializează, în general, clasa business, de la cei mai consacrați producători, precum DELLHP, Lenovo, Fujitsu, Toshiba, Konica Minolta, Canon etc .

Despre PcSecond, Alba Iulia

GRUPE DE PRODUSE:

  •  calculatoare, laptopuri, tablete, servere, all in one
  •  imprimante, multifuncționale, copiatoare (alb negru/color), scannere
  •  rețelistică (routere, switch-uri, acces point, etc)
  •  monitoare
  • componente( procesor, hdd, memorie ram, placă de bază, placă video, unitate optică etc )
  • accesorii/periferice (tastatură, mouse, boxe, webcam, căști, adaptoare, încărcătoare laptop etc)
  • consumabile( cd-uri, dvd-uri, cartușe, tonere, cabluri etc).

www.pcsecond.ro este solutia completa pentru oricine .Nu este doar ieftin, avem garantia performantei echipamentelor noastre, testate, verificate si putand fi imediat livrate!

Noi aducem tehnologia in mainile tale!!!

Magazin PcSecond Alba Iulia