FAQ

Intrebari Frecvente

In aceasta pagina gasiti detalii privind comanda, plata si transportul produselor. Intrebarile au fost selectate dintre cele trimise de catre clientii PCsecond.

La PCsecond, ne tratam in mod egal toti clientii, indiferent de comanda sau statut. In plus, in functie de volumul comenzilor efectuate, poti beneficia de avantajele programului nostru de fidelizare precum discounturi de fidelitate , bonusuri si posibilitatea de a avea o persoana dedicata cu care vei tine legatura.

Odata ce iti alegi un produs de la un magazin, alt produs de la alt magazin etc, niciodata nu vei beneficia de atentia deosebita a vreunui furnizor. Optand pentru un singur magazin, ai sanse mari ca dupa cateva comenzi sa beneficiezi de comanda procesata imediat 24/7. Cand ai o problema, poti apela cu incredere la noi si o vom rezolva.

Comenzile online prezinta o serie de avantaje, dupa cum urmeaza:

  • Pot fi lansate la orice ora, acestea fiind preluate in ordinea plasarii acestora.
  • Sunt mai simplu de urmarit, accesand contul tau si verificand istoricul comenzilor poti urmari in ce stadiu se afla acestea
  • Doar in acest mod poti beneficia de serviciul comanda fara operator care iti asigura rezervarea imediata a produselor (doar cele care se afla in stocul magazinului)
Cum Fac Cont
  1. Acceseaza link “Creeaza cont nou” din pagina, dreapta sus,
  2. In sectiunea “Sunt client nou” adauga numele, adresa de e-mail si parola dorita (pe adresa de mail introdusa voi primi o parola generata automat, ulterior o pot schimba).
  3. Salveza datele.
 Nu trebuie sa iti fie frica de spam, nu iti vom trimite mailuri daca nu le soliciti, altele decat cele asociate comenzilor tale.
  4. Dispretuim spam-ul la fel de mult ca tine, te rugam sa citesti mai multe despre politica noastra de confidentialitate.