Termeni si Conditii

Termeni si conditii – Functionarea si utilizarea site-ului www.PCsecond.ro se supun legilor romane in vigoare .

Avem acordul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile utilizarii site-ului www.PCsecond.ro in momentul in care accesati, utilizati si plasati comenzi de produse pe site.

Produsele comercializate prin intermediul www.PCsecond.ro sunt second hand, iar la livrare sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie .

Termeni si conditii

PCsecond.ro este marca a S.C. INFOGRUP S.R.L. Are sediul social in ALBA IULIA, CALEA MOTILOR, Nr.7,  numar de ordine in Registrul Comertului J01/152/1999, cod unic de inregistrare fiscala RO8266084.
Vanzator – PCsecond.ro

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica care isi face un cont pe www.PCsecond.ro si face o comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica, care are sau obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PCsecond.ro (electronic, telefonic, etc) care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Utilizator – orice persoana fizica, juridica inregistrata pe www.PCsecond.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii .

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre cumparator si istoricul acestuia in site (comenzi, facturi fiscale, garantii produse, etc.).

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre PCsecond.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Preturile sunt exprimate in lei si contin Tva .Valabilitatea preturilor afisate este de 2 zile din momentul confirmarii acestora.
Ofertele, preturile, specificatiile si disponibilitate produselor in stoc se pot modifica fara o avertizare prealabila.

www.PCsecond.ro (administrat de S.C. INFOGRUP S.R.L.) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

Imaginile produselor au caracter informativ .

Comanda este valabilă doar atunci cand este acceptata de catre vanzator . Confirmarea comenzii se face de catre vanzator catre cumparator atat prin e-mail cat si telefonic.

Conditiile de garantie se aplica conform legii in vigoare , respectiv O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

In vederea efectuarii unor reparatii pe perioada de garantie a produsului achizitionat de pe www.pcsecond.ro va solicitam elemente de identificare intacte precum serial number, accesoriile aferente, certificat de garatie in original si copie dupa factura fiscala.

Contactati departamentul de garantii pentru sesizari si alte informatii la telefon 0258/817498.

Ne rezervam dreptul de a inceta orice colaborare cu clientii ce manifesta limbaj licentios, agresiv si au refuzat livrarea comenzilor intr-un istoric recent.Deasemenea putem aduce modificari site-ului www.PCsecond.ro, a politicilor si conditiilor de utilizare in orice moment.

Orice litigiu intre administrator site www.pcsecond.ro si client se rezolva amiabil, in caz contrar se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Romania.

Termenii si conditiile de utilizarea a www.PCsecond.ro respecta legile in vigoare.

Pentru suport si alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail suport@pcsecond.ro
Avem acordul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile utilizarii site-ului www.PCsecond.ro in momentul in care accesati, utilizati si plasati comenzi de produse pe site.

Politica de confidentialitate

www.PCsecond.ro va folosi datele dumneavoastra personale in scopul onorarii comenzilor.
Deasemenea si  pentru a va informa in legatura cu starea comenzilor, a situatiei contului, ori expedierea ofertelor curente.

Stergerea datelor cu caracter personal aflate in baza noastra de date poate fi facuta in urma unei sesizari trimisa la adresa de email suport@pcsecond.ro